Cookingdom.nl
Cookingdom staat gerangschikt op 1.000.260 in Nederland. 'Cookingdom.'
1.000.260Rangschikking in Nederland
--Rangorde Wereldwijd
Maandelijks bekeken pagina's | < 300 | |
Maandelijkse bezoeken | < 300 | |
Waarde per bezoeker | -- | |
Geschatte waarde | € 379,3 | |
Externe links | -- | |
Aantal pagina's | 150 |
Laatst aangepast: 08-04-2018 . Geschatte gegevens, lees disclaimer.
Inhoud
www.Cookingdom.nl
- Populaire pagina
- cookingdom.nl Contact
- cookingdom.nl Cookies
- cookingdom.nl Marokkaans stoofvlees van Jamie
- cookingdom.nl Gallery
Vergelijkbare domeinen
Andere gelijkaardige klinkende sites zijn cookingcompany.nl, cookingconcepts.nl, cookingdining.nl, cookingdolls.nl zijn.
Links- Gelinkt met
- bakeat350.blogspot.nl Bake at 350
- bakingdom.com Bakingdom
- jamieoliver.com Jamie Oliver | Food | Recipes (UK)
- facebook.com Max and Eli Sussman | Facebook
Server locatie | |
Webcluster Services For One.com Copenhagen Denemarken 55.67, 12.58 |
Z'n plaatselijke IP adres is 46.30.211.56. Z'n 2 naam-servers zijn ns01.one.com, en ns02.one.com. Het wordt gehost in Webcluster Services For One.com Copenhagen, met een Apache web-server.
IP: 46.30.211.56
Web Server: Apache
Codering: utf-8
PING www. (46.30.211.56) 56(84) bytes of data. | |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_seq=1 ttl=55 | 116 ms |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_seq=2 ttl=55 | 115 ms |
64 bytes from webcluster07.one.com (46.30.211.56): icmp_seq=3 ttl=55 | 116 ms |
--- www. ping statistics --- | |
3 packets transmitted, 3 received, 0% packet loss, time 2000ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 115.983/116.649/116.982/0.470 ms | |
rtt min/avg/max/mdev = 115.983/116.649/116.982/0.470 ms |
Het resultaat van het pingen van de server is 116 ms.
Server setup | |
Server: | Apache |
---|---|
Last-Modified: | -- |
ETag: | "5f2064ef-4dfe-4d20f333877ba" |
Content-Type: | text/html |
Content-Length: | 19966 |
Accept-Ranges: | bytes |
Date: | -- |
X-Varnish: | 1859258439 |
Age: | 0 |
Via: | 1.1 varnish |
Connection: | keep-alive |