Bij de viering van 75 jaar Schelle Sport kon een Clubreünie niet ontbreken: wie ooit bij Schelle Sport betrokken was of ervoor sympathie had, was op 4 mei welkom in het Sportcafé van de club.
Het was ook de ideale gelegenheid om het boek ’75 jaar Schelle Sport’ voor te stellen.

En van dan af is het ook verkrijgbaar. Voor wie het boek reeds bestelde of het boek alsnog wil aankopen zijn er enkele AFHAALMOMENTEN in het Sportcafé op: maandagen 6, 13 en 27 mei tussen 16 uur tot 21 uur.

VOETBAL - SENIORS A & B

1e ploeg A

Laatste Wedstrijdverslag:

05/05: K Gooreind VV - Schelle 2-1
Een eindrondewedstrijd met rechtstreekse uitschakeling op en tegen Gooreind VV, dat was het programma van vandaag. En dat het niet makkelijk zou worden bleek al van bij de start van de wedstrijd, want een sterk Gooreind stond goed en neutraliseerde elke poging tot aanval. Groot doelgevaar bleef langs beide kanten uit, al moest onze doelman snel reageren op een moeilijke bal om een achterstand te vermijden. Na de rust was Gooreind de betere ploeg en zorgde voor het nodige doelgevaar. Maar het was Schelle dat de score opende na een snelle doorbraak die werd afgewerkt alleen voor de doelman.
De wedstrijd barstte nu helemaal los en nadat onze doelman nogmaals een knappe redding verrichtte, werd het even later toch 1-1 na een kopbal die in de voeten van de spits van Gooreind viel. Schelle had het niet onder de markt in de tweede helft, maar hield de 1-1 op het bord.
Verlengingen dus, en daarin kantelde het spelbeeld met meer veldoverwicht en enkele schietkansen voor Schelle. Het was echter Gooreind dat nu kon tegenprikken en alleen op doel ging, waar onze doelman alweer redding bracht.
Maar het bleek jammer genoeg slechts uitstel want diep in de tweede verlenging werd balverlies genadeloos afgestraft, 2-1 dus wat ook de eindstand werd.
Daarmee valt het doek over dit seizoen en zal Schelle A ook volgend seizoen in 3e provinciale aantreden. Bedankt aan spelers, trainers en supporters voor de vele mooie momenten !

Volgende wedstrijd:

Geen wedstrijd gepland

Uitslagen en Stand
 Kalender (Ploegpagina)

1e ploeg B

28/04: K Reet SK - Schelle 1-1
Erop of eronder vandaag voor Schelle B dat een zege op het veld van SK Reet nodig had om de eindronde te behalen.
Reet begon beter aan de wedstrijd en domineerde de eerste helft, zonder echt uitgespeelde kansen. Enkele schoten uit de tweede lijn en verre inworpen gedragen door de wind zorgden voor gevaar.
Schelle kon enkele keren tegenprikken en op één van die aanvallen caprioleerde de bal via paal en tegenstander zowaar in doel, 0-1 tegen de gang van het spel in.
Na rust begon Schelle wel beter te voetballen en op een mooie aanval werd de 0-2 alleen voor de doelman naast gelegd.
Reet vocht zich terug in de match op zoek naar de voor hen broodnodige gelijkmaker, en lukte daar ook in. Het drukte daarna door om de zege nog binnen te halen, maar miste de kansen daartoe. Schelle trachtte nog tegen te prikken maar moest nog met 10 man verder na een haakfout op een doorgebroken speler. Eindstand 1-1 dus, waardoor Reet de periode binnenhaalt.
Chapeau aan spelers en trainers van Schelle B voor hun mooie seizoen !