Rob Janmaat, Ammerlaan: 'Acrylamide verlagen is niet zo ingewikkeld'
Rob Janmaat werkt als kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
Rob Janmaat werkt als kwaliteitscontroleur en proefbakker bij Bakker Ammerlaan in Bleiswijk. In 2023 kwam hij voor de uitdaging te staan om...
41 jonge, gedreven bakkers en banketbakkers streden woensdag 10 april om de Nederlandse titels brood- en banketbakken. De Rijn IJssel vakschool in...
In dit overzicht vind je diverse activiteiten die in de agenda van 2024 kunnen. Het overzicht wordt geregeld bijgewerkt. Laatst toegevoegd: De Beste...
Zonder medewerkers draait de oven niet, blijven de broden ongebakken, en staat de toonbank leeg, worden jouw klanten niet verwend. Het vinden van...
De voorjaarsvakantieperiode ligt achter ons en medewerkers zijn alweer plannen aan het maken voor de mei- of de zomervakantie. Er zijn ook...
Stel, je bent de zevende generatie in je bakkersfamilie en besluit als broers je gezonde en goedlopende familiebedrijf te koop te zetten. Wat komt er...
Genoeg personeel vinden én houden is een uitdaging waarmee bijna iedere bakker worstelt. Bakkerij Floor van Lieshout slaagt er behoorlijk goed in om...
Zijn ultieme doel is om alle energie die uit de bakkerij vrijkomt, opnieuw te gebruiken. Willem Putter uit Uitgeest is al een eind op weg en won niet...
De klantenkring van Echte Bakker Van der Veer groeit nog ieder jaar. Dat succes komt niet vanzelf: de familie Van der Veer zet vol in op het werven...
De NBOV heeft een nieuwe voorzitter: Daniëlle Uljee, eigenaresse van Meesterbakker Uljee. Ze pleit voor meer waardering voor het ambacht en...
Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en verrassingen, zelfs voor doorgewinterde docenten zoals wij, schrijft Mark Wils. 'In onze bakkerij zijn we begin...
Behalve ondernemer ben je als bakker ook zelf klant. Hoe wil je, verwacht je, te worden behandeld als klant? Door een leverancier van grondstoffen...
Op een dag is er geen morgen meer. Op een dag is er geen column meer. Op een dag is het afgelopen. Over. Uit. Kom maar door met de broodjes kaas. De...
We kunnen allemaal de positieve aspecten van het consumeren van brood benoemen. Daarbij komen we automatisch uit op vezels, brandstof voor het...