Indonesische Toko /
Warung */ Afhaal-Indonees /
Traiteurshop / Afhaalcentrum /
Gerechtenwinkel
*uitspraak = “Waroeng”
Het maakt ons niet uit met welke van de
bovenstaande benamingen onze zaak wordt
getypeerd. Liefst wel met het voornaamwoord
“Indonesische” vooraf. Want dat is precies waar
wij ons mee bezighouden. Nee, met alle respect,
niks “Surinaams”, niks “Chinees”, niks “Indiaas”.
Gewoon echt Indonesisch. Of dat verschil
uitmaakt? Echt wel. Begrijp ons niet verkeerd, we
bedoelen hier niet “slechter” of “beter”. We
bedoelen wel “verschil”. Wij koken dus
Indonesisch. Wij doen dit al sinds 1975. Al die
tijd op hetzelfde adres. Linnaeuskade nummer 2
in Amsterdam. “Tsjeej, hoe hou je dat al die tijd
vol?” horen wij wel eens. Het antwoord is simpel:
Je gewaardeerd voelen door je klanten. Dat geeft
energie. En hoe doe je dat, dat “gewaardeerd
worden”? Staan wij achter de toonbank altijd
vrolijk? Nee, niet altijd. Zijn wij amicale gezellige
gangmakers? Nee, ook niet altijd. We zijn ook
maar gewoon hardwerkende mensen. Wel altijd
klantvriendelijk. Maar dat is in bijna elke Toko zo.
Wat is “het” dan wel? Wij hebben geleerd dat in
het algemeen mensen je Toko meer waarderen
om wat je doet, dan om wat je zegt. Dat
resulteerde bij ons in vier belangrijke regels:
Elk gerecht een duidelijke eigen smaak,
door zijn eigen specerijenboeket, met goede
smaakbalans, waardoor onderlinge contrasten van
zowel smaak en structuur van al onze gerechten
duidelijk aanwezig zijn. Met als gevolg de leuke
kleurcontrasten bij de gerechten onderling. Het
Indonesische Bling-Bling effect.
Uitsluitend Indonesische gerechten, daarom
hebben wij geen Roti , masalah kerry, Tjap Tjoy, Bami
met ham en spiegelei, Moksi Meti, enzovoort.
Daarvoor zijn er concurrenten genoeg. Waarom
LeentjeBuur spelen met andere kookculturen? We zijn
een speciaalzaak. That’s it.
Onze Indonesische keuken is gefocust op
Indonesische rijkdom aan smaak smaken :
Keus uit meer dan 30 gerechten. Hiermee bedoelen
we vlees- kip- vis- en groentegerechten, dus niet
garneringen of snacks die wij ook hebben, zoals
Kroepoek, Sambal(s), Seroendeng, Sambal Goreng Tri,
tafelzuren, Lemper, Pastei en dergelijke. Deze laatste
categorie komen ook uit eigen keuken. Met niks de
deur uit gaan is bij ons heel moeilijk.
Ongevraagd het juiste advies op het juiste
moment.
Spreekt voor zich.
Openingstijden:
16:00-20:15
Zaterdag en maandag
gesloten
zondag dus WEL open!
Betalingsmogeljkheden:
Contante betaling?
Ja
Pinnen ?
Nee
Bitcoin acceptatie?
Ja
Credit Cards?
No
Adres:
Linnaeuskade 2
1098 BC Watergraafsmeer
Amsterdam
020 4639140 Zaterdag en
maandag niemand aanwezig
E-mail info@kediri.com
Web: www.kediri.com
Gevestigd sinds 1975
kvk nummer 33170091
Menu-versie: Sinds 26-02-2023
P.S. Dit zijn afhaalprijzen.
Vlees- , Kip-
en
Visgerechten
Apart
bestelbare
vlees-, kip-
en vis
gerechten
Groente -
gerechten
zonder bijlagen zoals
bijv. rijst
Apart
bestelbare
groente
gerechten
Verkrijgbaar in
mini, halve of
hele porties.
Zonder rijst.
Rijsttafels
Apart gerechten
neerzetten op tafel is
gezelliger en
gastvrijer.
Bij rijsttafels
meer
gezelligheid.
Uw tafelgasten hebben
meer keuzevrijheid aan
tafel, omdat de gerechten
apart worden neergezet.
Rijsttafels zijn ook
voordeliger dan apart
bestelbare gerechten gelijk
in samenstelling
Eenpersoons
Schotels
Aan het eind van de
dag goed zorgen
voor jezelf.
Eenpersoons
schotels
die goed uitgedacht zijn
voor optimale combinatie
in smaak, onderlinge
contrast en structuur van
de gekozen bijgerechten .
zonder bijlagen zoals
bijv. rijst
Powered by KEDIRI AMSTERDAM Copyright © 2024
Het opgewarmd
meenemen van uw
bestellingen duurt wat
langer dan u bij andere
toko’s gewend bent.
Reden:
Wij gebruiken geen
magnetrons, maar wel een
oven dat hete lucht
combineerd met graduele
stoom injectie.
Wanneer u zelf gerechten
opwarmt in een gewone
oven bij u thuis:
Plaats een ovenbestendig
kommetje water onder in de
oven.
Voorverwarmen op 160 ° C
gedurende 14 minuten.
Hiervan niet afwijken, want
niet alleen de oven moet zo
heet zijn, maar ook het
waterstoom uit het kommetje!
Daarna de ovenschaaltjes
waarin uw bestelling* is
meegegeven GEOPEND erin
doen. Kommetje water laten
zitten. Dan nog even 12
minuten doorgaan en dan
klaar !
*Groentegerechten die geen
saus hebben 5 minuten later
in de oven plaatsen.
Gerechten zonder of met
weinig saus worden eerder
warm, dus branden eerder
aan !! Spinaziegerechten liever
kort roerbakken in koekepan.