Wraps, een prachtig weekend recept.
Makkelijk en zonder veel poespas te maken.
- 1 pak wraps (8 stuks)
- 250 gram spekblokjes
- 250 gram salamiblokjes
- 1 blikje mexicaanse mix (300 gram)
- parmesaanse kaas
- feta kaas
- wat grove soepgroenten
Als basis is hier salamiblokjes en vette spekblokjes gebruikt. Aangevuld met een blikje mexicaanse mix en wat grove soepgroenten.
Bak in een ruime pan de spekblokjes uit. Voeg de salamiblokjes toe en bak die nog 3 minuutjes mee. Rasp intussen wat parmesaanse kaas en brokkel wat feta in een schaaltje.
Doe dan de mexicaanse mix erin en laat het geheel door warmen.
Doe de wraps op een groot bord en plaats in de magnetron. Warm de wraps 1 minuut op 900 Watt in de magnetron. Keer hierna de hele stapel wraps op het bord en warm nog 1 minuut in de magnetron.
Serveer alles direct en laat iedereen aan tafel zijn wrap samenstellen uit de vulling en bestrooien met de kaas.