05/09/200914:30Heer Arendskerke 1-Borssele 12-1 (1-0) P1R1Heyt C
    (56) Ronald de Winter
    (63) Danny Gilde
    (75) Petar Dojcinovski
PZC 7 september 2009 Door Marco Puik

In de eerste helft was de thuisclub oppermachtig. Nadat al een paar ballen op de paal en lat waren beland, zorgde Michiel Bouwman kort voor rust uit een schitterende aanval voor 1-0. In de 55e minuut bracht Stefan van Sabben de 2-0 op het bord. Aan het doelpunt ging een keepersfout vooraf. Uit een corner kopte Danny Gilde de aansluitingstreffer in de netten. In het laatste kwart liet Borssele kansen op de gelijkmaker onbenut.

12/09/200914:30Borssele 1-MZVC 11-1 (1-0) P1R2Oorschot van EA
 Marc van Haneghem (40)
    (65) Alexander Bom
PZC door Marco Puik. maandag 14 september 2009

Voor rust was Borssele beter. In de slotminuut van de eerste helft bracht Marc van Haneghem de thuisclub op voorsprong. Onder impuls van invaller Yoram Rijkse kwam MZVC na rust beter in de wedstrijd. Een kwartier voor tijd leverde dat de Middelburgers de verdiende gelijkmaker op. Alexander Bom kopte raak uit een corner: 1-1.

PZC Maandag 21 september 2009

Marc van Haneghem zorgde na twintig minuten voor 1-0, Danny Gilde nam in de 32e minuut de 2-0 voor zijn rekening en een tweede doelpunt van Van Haneghem resulteerde nog voor de pauze in 3-0. Daniël Beijerlein, William Boone en Petar Dojcinovski voerden de score verder op. In de slotfase kon Sander Nagelkerke nog iets terug doen voor Apollo'69: 6-1

PZC, maandag 27 september 2009

Na 21 minuten zorgde Sander Willemse voor 1-0 en zeven minuten voor rust nam Martijn Minderhoud de 2-0 voor zijn rekening. Een overtreding op Willemse resulteerde in een strafschop, die door Jimmy Bastiaanse werd benut: 3-0. Diezelfde speler nam de 4-0 voor zijn rekening.
PZC, maandag 5 oktober 2009

Vorige week herstelde ZSC'62 zich van een 2-0-achterstand, zaterdag gaf het tegen Borssele eenzelfde marge prijs.

Vorige week hielden de Scharendijkse elf tegen MZVC een punt over aan de inhaalrace (2-2), maar zaterdag ging Borssele erop en erover. ZSC'62 bivakkeert na de nederlaag met vier punten uit vier wedstrijden in de onderste helft van de vierde klasse A in het zaterdagvoetbal.

Borssele moest met vijf invallers aantreden. ZSC'62 leek hiervan te profiteren en kwam op 0-2 via Mark Provoost en Jos Erades. Die stand stond binnen twaalf minuten op het scorebord. Daarna ging het mis met ZSC'62. De ploeg gaf de winst weg. Daniel Beyerlein (1-2), Jasper van Hoek (2-2), Sander Weug (3-2) en Han de Bue 4-2 bezorgden Borssele drie belangrijke punten.

PZC maandag 12 oktober 2009

In de eerste helft was het beste voetbal van Nieuwland. Ook het openingskwartier van de tweede helft was voor Nieuwland, maar de ploeg slaagde er niet in om dat in een doelpunt uit te drukken. Na 65 minuten kwamen de gasten via Stefan Boonman aan de leiding, nadat de buitenspelval bij de thuisclub mislukte. Vijf minuten voor tijd kwam Nieuwland langszij via Richard Jacobs.
PZC maandag 19 oktober 2009

De middag begon nog goed voor Borssele, toen Sander Vleug de thuisclub aan de leiding bracht. In het vervolg van de wedstrijd eiste Heinkenszand-speler Maarten Griep een hoofdrol op. In de 43e minuut tekende hij voor de gelijkmaker en op slag van rust nam hij de 1-2 voor zijn rekening. In de twaalfde minuut van de tweede helft was Griep opnieuw trefzeker (1-3) en toen Heinkenszand vijf minuten later mocht aanleggen voor een strafschop, ging Griep uiteraard achter de bal staan. Met zijn vierde treffer bepaalde hij de eindstand op 1-4.
PZC maandag 24 oktober 2009

Wemeldinge had weinig te duchten van Borssele, dat door blessures zwaar gehavend aan de aftrap verscheen. Met twee treffers bracht Pieter Bolle de thuisclub op een 2-0-voorsprong. Sander Weug deed voor rust iets terug voor Borssele. Op aangeven van Toine Gijzel tekende Roy Jeremiasse na rust voor 3-1. Treffers van Remi Bruijnooge, nogmaals Jeremiasse en Arno de Kok deden de score oplopen naar 6-1.

PZC maandag 2 november 2009

In een wedstrijd met weinig hoogtepunten zat het venijn in de staart. Een kwartier voor tijd bracht Marc van Haneghem de gasten aan de leiding. Albert Budding zorgde in de 81e minuut voor de gelijkmaker. Een minuut later trok Bevelanders de zege naar zich toe. Sander van de Kreeke maakte de winnende.

07/11/200914:30Borssele 1-Cadzand 12-0 (1-0) P2R9Jobse P
 Stefan Boonman (30)
 Marc van Haneghem (57)
PZC 9 november 2009

Stefan Boonman bracht de thuisclub in de eerste helft aan de leiding. Marc van Haneghem zorgde na een uur voor 2-0. Paal en lat voorkwamen erger voor Cadzand.
PZC 16 november 2009

Het gemis van topscoorder Wilfred van den Dries doet zich voelen bij Wolfaartsdijk. Na zeven minuten opende Borssele de score. Uit een hoekschop belandde de bal bij Dave Iyanya, die raak schoot. Een overtreding op Marc van Haneghem werd na 42 minuten bestraft met een strafschop, waaruit Van Haneghem voor 0-2 zorgde. In de 51 minuut kon de thuisclub iets terug doen. Met een vrije trap vond Leon Tavenier ploeggenoot Erik de Rijke, die scoorde.
21/11/200914:30Borssele 1-SVD 15-0 (2-0) P3R25Tatarlis K
 William Boone
 Stefan Boonman
 Marco Nieuwenhuijse
 Toon van Liere
PZC 23 november 2009

SVD had niets in te brengen tegen Borssele. Door doelpunten van William Boone en Stefan Boonman leidde de thuisclub na 45 minuten al met 2-0. Een strafschop van Toon van Liere (pal na rust) leverde Borssele de 3-0 op. Marco van Nieuwenhuizen en Stefan Boonman voerden de score verder op.
12/12/200914:30Borssele 1-Wemeldinge 10-1 (0-0) P2R13Waart van de FJM
 René de Jonge (36)
    (51) Pieter Bolle
 Jasper van Houcke (70)
 Ronald de Winter (85)
PZC 14 december 2009

Borssele en Wemeldinge hielde lange tijd gelijke tred met elkaar. Borssele verzuimde om te scoren en omdat de bezoekers dat wel deden trokken zij de winst over de streep. Pieter Bolle schoot raak vanuit een vrije trap.
PZC, 25-01-2010

In een rommelig duel was 's-Heer Arendskerke de betere ploeg. Danny Nieuwenhuijze en Avner van der Westen hielpen de gasten aan een 2-0-voorsprong. Mark van Haneghem zette de zaken na rust recht (2-2). Hierna nam Arendskerke het heft weer in handen en liep via Wouter de Kant, Frank Davidse en Henry van Gilst uit naar 2-5.
PZC, 8-2-2010

In de eerste helft waren de gasten sterker. Borssele kwam door een vroeg doelpunt van Stefan Boonman op voorsprong. Apollo kwam snel na rust op een grotere afstand door een treffer van Petar Dojcinovski. De tegengoal van Kevin van de Velde bracht de spanning terug.
27/02/201014:30Borssele 1-Domburg 12-0 (2-0) P2R17Ketterij van de M
 Marc van Haneghem (8)
 Daniel Beyerlein (35)
PZC 1-3-2010

Borssele kwam in de achtste minuut al op voorsprong door een hakbal van Marc van Haneghem. De thuisploeg bleef kansen creëren en Van Haneghem tekende voor zijn tweede treffer.

De ruststand was tevens de eindstand, doordat Domburg niet tot grote kansen kwam in de tweede helft. De bezoekers kregen wel de overhand, maar gingen zonder punten van het veld. Domburg verliest de derde plek aan Hoedekenskerke. Borssele boekte zijn tweede zege op rij.

06/03/201014:30ZSC'62 1-Borssele 10-0 (0-0) P3R18Bruynooge M
    (36) Danny Gilde
    (90) William Boone
PZC, 6-3-2010
In Scharendijke is het zaterdag niet tot juichen gekomen. De bal tolde in de eerste 45 minuten rond op het middelveld. Beide ploegen konden de wedstrijd niet naar zich toetrekken. Tot kansen kwam het nauwelijks. In de tweede 45 minuten hing er een doelpunt in de lucht voor ZSC. Borssele kwam er niet aan te pas, maar ZSC kon zijn voordeel niet uitbuiten.
13/03/201014:30SVD 1-Borssele 10-1 (0-1) P2R12Twiss GAJ
    (23) Marc van Haneghem
    (43) Marc van Haneghem
PZC, 15-3-2010
Het spel in de derby beperkte zich tot voetbal rond de middencirkel. Borssele pakte de winst in de eerste helft. Marc van Haneghem maakte het enige doelpunt vanaf de strafschopstip. SVD probeerde de gelijkmaker af te dwingen, maar gaf Borssele daardoor veel ruimte.
20/03/201014:30Borssele 1-Nieuwland 12-1 (1-0) P3R19Riemens C
 Jasper van Houcke (20)
    (50) William Boone
PZC, 22-3-2010

De bezokers misten de scherpte van de afgelopen weken. Het werd 1-0 door Jasper van Houcke in de eerste helft. Borssele kwam gedreven uit de kleedkamers en hield de tegenstand in bedwang. Het tij dreigde te keren toen een ongelukkige Willian Boone de bal in eigen doel werkte. Danny Gilde stelde de drie punten alsnog veilig door de winnende treffer te maken voor Borssele.

27/03/201014:30MZVC 1-Borssele 11-1 (0-0) P2R15Saritas F
 Yoram Rijkse (48)
    (55) Danny Gilde
PZC, 29-3-2010

Borssele pakte maar liefst dertien punten uit de laatste vijf wedstrijden, versloeg periodekampioen Nieuwland, maar kwam zaterdag niet voorbij MZVC. De thuisploeg kwam via Yoram Rijkse vlak na rust op 1-0. Vijf minuten voor tijd vond Marc van Haneghem dan eindelijk een gaatje in de defensie en bracht een puntje naar Borssele.
PZC 6-4-2010

Het publiek moest lang wachten op de eerste treffer. Borssele kwam op voorsprong nadat Stefan Boonman onderuit werd gelopen en de bal op de stip ging. De strafschop werd benut door Toon van Liere. Vervolgens belandde de bal ongelukkig in het eigen net na een misverstand achterin. De winnende treffer viel vlak voor tijd toen Boonman Borssele naar winst hielp.
05/04/201014:30Borssele 1-Hoedekenskerke 10-0 (0-0) P2R11Ketterij van de M
 Bram Boone (5)
 Petar Dojcinovski (12)
 Dave Iyanya (60)
 Toon van Liere (70)
PZC, 6-4-2010

Een vredige tweede paasdag was het zeker niet op het veld van Borssele. Richard Uitterhoeve werd het veld uitgestuurd na zijn tweede gele kaart en liet Hoedekenskerke een krap half uur met tien man voetballen. Ook Borssele ging het boekje te buiten, maar hield alle elf binnen de lijnen. Beide ploegen kwamen niet tot uitgespeelde kansen en raapten elk een puntje.
PZC, 12 april 2010

Op eigen bodem sleepte Heinkenszand de titel binnen. De kampioen liet zien waarom het de beste ploeg van de competitie is en sloeg binnen een halfuur een gat met Borssele. Tom Blomaard en Kevin Jacobusse zetten het feest in gang. Jasper van Houcke scoorde tegen. In de tweede helft maakte Borsselaar Gerard Boone een overtreding op Jeroen Verschiere in zijn eigen strafschopgebied en moest hij na tien minuten het veld alweer verlaten. Maarten Griep bepaalde vanaf de stip de eindstand op 3-1.
PZC, 19-4-2010

De twee middenmoters waren in de beginfase gelijkwaardig aan elkaar. Langzamerhand kreeg Hoedekenskerke meer grip op het spel, maar een score bleef uit in de eerste helft. Na een uur kreeg de thuisploeg de ultieme kans op de 1-0 toen de bal op de stip ging na een handsbal. Jeroen de Winter schoot geplaatst binnen. Tien minuten later maakte invaller Neels de Leeuw er 2-0 van.
24/04/201014:30Borssele 1-Bevelanders 11-2 (0-0) P3R21Schipper SG
    Rudi Clement
PZC 26-4-2010

De hoofdrol was weggelegd voor de aanvoerder van Bevelanders, Rudi Clement. Hij bracht de evenwichtige wedstrijd uit balans door voor 0-1 te zorgen. In de tweede helft deed Borssele wat terug en kwam het op gelijke hoogte via een kopbal van Marco Nieuwenhuyse. Het bleek onvoldoende voor remise, want het was opnieuw Clement die Bevelanders op voorsprong bracht. Een voorsprong die ditmaal niet meer in gevaar kwam.
PZC, 3-5-2010

De Borsselse ploeg was goed op dreef in Zeeuws-Vlaanderen. William Boone zorgde voor 0-1 bij rust. In de tweede helft zorgden Petar Dojcinovski (2x) en Martin van Westen voor nog drie Borsselse treffers. Patrick Vercouteren scoorde nog tegen voor Cadzand.