Culinair Visbedrijf Roskam en Klaver is al jarenlang een begrip in de Horeca in het noorden en oosten van Nederland. Dit bedrijf, dat ambachtelijk omgaat met z’n product, staat garant voor vis en visproducten van de allerhoogste kwaliteit.
Het laatste nieuws
Zalm is populair in Nederland en zalm staat al jaren nummer één van de meest gegeten vissoort. De totale consumptie van zalm in Nederland is ruim 21.000.000 kilo!
Niet verwonderlijk want de zalmaanvoer is vrijwel het hele jaar goed leverbaar, zalm is geliefd bij een breed publiek en zalm is bovendien verrassend veelzijdig.
... Bekijk meerZie minder
- Likes: 0
- Shares: 0
- Comments: 0
0 ReactiesComment on Facebook
Fish & Chips wordt steeds populairder op de kaart. Het wordt soms ook wel de nieuwe hamburger genoemd. Wij hebben hier speciaal voor voorgebakken heekfilets in beslag van 140-160 gram in doosjes van 2,5 kilo diepvries. De heek is afkomstig van duurzame vangst (MSC-label). ... Bekijk meerZie minder
0 ReactiesComment on Facebook
Hele forel van ca. 250 gram is een leuk visje om mee te werken en verrassend betaalbaar. Forel is een zalmachtige zoetwater vis, die op grote schaal duurzaam gekweekt wordt, zodat de aanvoer niet ten laste gaat van de natuurlijke visbestanden. ... Bekijk meerZie minder
0 ReactiesComment on Facebook
De aanvoer van garnalen en gamba's uit Azië is goed en de prijzen zijn interessant momenteel. ... Bekijk meerZie minder
0 ReactiesComment on Facebook
U staat centraal bij Roskam en Klaver:
wij gaan voor een open samenwerking gericht op wederzijds succes.
– Pieter Bos
Het Bedrijf
Ooit geboren uit 2 bedrijven die beide gevestigd waren in Zwartsluis. Na vele jaren actief te zijn geweest in de zoetwatervishandel ging Roskam en Klaver in het begin van de jaren 70 zich toeleggen op het leveren aan de horeca. Onze medewerkers staan klaar om u te inspireren bij de samenstelling van het assortiment of de menukaart, en begeleiden de zorgvuldige verwerking, verpakking en aflevering van uw bestelling.
Duurzaamheid
Duurzaamheid vormt voor Roskam en Klaver het vertrekpunt in onze gehele bedrijfsvoering. Hierin komen de thema’s People, Planet, Pleasure en Profit naar voren. Wij streven ernaar onze klanten niet alleen betere, lekkerder en duurzamere producten te leveren, maar tevens te streven naar een hoger inspiratieniveau voor alle betrokkenen. Niet voor niets is al jarenlang onze slogan Roskam en Klaver “een net van inspiratie”.
Vis is gezond
Het wordt steeds duidelijker dat vis eten een gezonde gewoonte is. Wetenschappers trekken daarom de conclusies dat 1 à 2 keer per week vis eten heel goed voor je is. En dan hoef je echt niet alleen maar te denken aan vis bij de warme maaltijd. Ook een harinkje happen tussendoor, een sneetje brood met een vissalade of een toastje met gestoomde makreel telt mee. En dat geldt voor iedereen, van jong tot oud!