Rode kool met appeltjes en puree uit de oven

Ingrediënten
1 zak rode kool met appel (gekookte, 520 g)
2 appels (bv. Elstar)
3 eetlepels vloeibare margarine
1 bakje tofu roerbak pittig gekruid (180 g)
2 zakjes aardappelpuree (pak a 8 zakjes) (of een bak kant en klare aardappelpuree)
1 bakje walnoten (100 g)

Materialen
ovenschaal inhoud ca. 1 1/2 liter, ingevet

Bereiden
Oven op 200 ºC voorverwarmen.
Rode kool in ingevette ovenschaal verdelen.
Appels schillen, klokhuizen verwijderen en in partjes snijden.
Appels over rode kool verdelen.
In koekenpan margarine verhitten en tofu 3 min. bakken.
Tofu over appels verdelen.
Puree met 500 ml water volgens gebruiksaanwijzing bereiden en over tofu verdelen.
Walnoten grof hakken en over puree strooien.
Schotel 20 min. in midden van oven bakken.

Bron: Albert Heijn receptkaart week 42-43/2006


Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑