BANQUETINGKAART DE BUITENWERELD
HAPJES PROEFTUIN VAN CONTRASTEN € 17,50 PER TIEN
- Canalonni van gorgonzola met zwarte olijven en gebrande hazelnoten
- Salade van truffelaardappel met huisgerookte pastrami en truffelmayonaise
- Sushi van gerookte zalm met komkommer en zalmkaviaar
- Gepoft tomaatje met mozzarella en gefrituurde basilicum
- In aardappel gefrituurde gamba met curry
- Hartige taart met spinazie, oude kaas en Parmaham
- Tartaar van tonijn met rode peper en bieslook
- "Vitello tonnato" kalfslende met tonijncrème en kappertjes
- Warme dadel met kool-kummelsalade en panchetta
- Bitterbal van rucolla risotto
- Als los hapje € 2,10 per stuk
- Als amuse € 3,10 per stuk
BIJPRODUCTEN VOOR RECEPTIES EN PARTIJEN
- Portie huisgebrande noten € 3,50 per portie
- Portie huisgemarineerde olijven € 3,75 per portie
- Portie biologische groenten chips € 4,50 per portie
- Crudité van seizoensgroente met yoghurt dip € 5,50 per portie
- Plankje met hartigheden € 15,00 per plankje
ZEEBANKET DE BUITENWERELD € 22,50 PER PERSOON
- Een plateau bestaande uit schaal- en schelpdieren:
- - Kreeft
- - Wilde en Zeeuwse platte oesters
- - Hollandse garnalen (om te pellen)
- - Gamba
- - Langoustine
- - Mosselen
- - Kokkels
- - Venusschelpen
- Geserveerd met boerenbrood, citroenmayonaise en rouille
- Dit plateau kan worden aangevuld met:
- een kop kreeftensoep € 6,50 per persoon
- een puntzak friet € 2,50 per persoon
AARDBEIENBOOM
- Los:
- minimaal 2 aardbeien per persoon € 1,25 per stuk
- Glas Prosecco met aardbeienboom € 8,75 per glas
- Onderdeel van het dessertbuffet:
- Supplement € 2,50 per persoon
DESSERTBUFFET 'DE BUITENWERELD' € 12,50 PER PERSOON
- Plank met boerenkazen, notenbrood en bijpassende chutneys
- Blanc- manger amandelpudding met compôte van abrikozen
- Diversen chocolademousses
- Croque en bouche huisgemaakte taart van soesjes en chocolade
- Fruitsalade van het seizoen met gezoete slagroom
- Appel tarte tatin met vanille crème
- Met schuim gebrande ijstaart
- Diverse koekjes en bonbons
MENU Met de onderstaande gerechten kunt u zelf uw menu samenstellen. U kunt kiezen voor een 3, 4, 5 of 6-gangen menu.
VOORGERECHTEN
- Salade van gegrilde tonijn met gefrituurde groenten, vinaigrette van gepofte rode paprika en hartige kletskop
- of
- Licht gerookte runder pastrami met lauwwarme artisjokkensalade en chips van artisjok
- of
- Kreeftensalade met een zacht scharreleitje, truffelroom en krokant koekje van kruidnagelkaas
SOEPEN
- Krachtige heldere bouillon van parelhoender met kruiden onder bladerdeeg
- of
- Licht gebonden soep van Pomodori tomaat, room en basilicum met hartige soepstengel gevuld met parmaham
TUSSENGERECHTEN
- Kruidige risotto van seizoensgroente met saffraan, Parmezaanse kaas en maagdelijke olijfolie
- of
- In pancetta gebakken coquille op paddenstoelen ravioli met morielje roomsaus en rucola
HOOFDGERECHTEN
- Op de huidgebakken heilbot met gepocheerd scharrelei , spinazie en witte wijn truffelsaus
- of
- Zacht gegaarde zeebaars filet op salade van peulvruchten en nieuwe aardappel met jus van Cerignola-olijven en krokante aubergine
- of
- Lamskoteletjes uit de oven onder korst van groene kruiden met koekjes van maïsmeel en saus van salsa verde
- of
- In zijn geheel gebraden kalfsfilet met eigen jus, fondant aardappel, gebakken bloemkool en gedroogde Parmaham
KAAS
- Plateau boerenkazen met kletzenbrood en marmelade van aceto balsamico en vijgen
- of
- In filodeeg gebakken gorgonzola met salade van gepocheerde peer en sabayon van gember
NAGERECHTEN
- Gemarineerde frambozen met taart van citroenschuim en vanille-ijs
- of
- Gebrande crème van mokka met witte chocolade mousse en chocochips- ijs
- of
- Ananas Tarte Tatin met cocos-ijs en caramel
MENU PRIJZEN
- 3- gangen € 34,50 per persoon
- 4- gangen € 44,50 per persoon
- 5- gangen € 54,50 per persoon
- 6- gangen € 64,50 per persoon
WALKING DINNER
- Walking Dinner - soepje € 5,50 per persoon
- Walking Dinner - voorgerecht € 7,50 per persoon
- Walking Dinner - tussengerecht € 7,50 per persoon
- Walking Dinner - hoofdgerecht € 9,50 per persoon
- Puntzak friet als bijgerecht € 5,50 (per 4 personen)